SB

2016-2017 Güz yy. Lisansüstü ders/tez/yeterlik seçimleri hakkında

Eyl 07, 2016

DERS DEĞİŞTİRME (ADD-DROP) İŞLEMLERİ İÇİN:

Kayıt haftası sonrası İTÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğine göre yapılacak olan ders değiştirme ve derslerden çekilme işlemini, danışmanların danışmanı olduğu öğrencilerle veya yeni öğrenciler için koordinatörler ile  birlikte yapması gerekmektedir.

1. ‘Öğretim Üyesi’ menüsüne tıklayınız.

2. ‘Öğrenci Menüsü’ öğesine tıklayınız.

3. ‘Dönem Seç’ kısmından bulunduğunuz dönemi seçiniz.

4. ‘Ders Ekle/Çıkar’ menüsüne tıklayınız.

5. Ders ekleme/çıkarma yapacağınız ‘öğrenci no’ sunu girip ‘Submit’ butonuna basınız.

6. ‘Student PIN’ kısmına öğrencinin sisteme giriş şifresini giriniz. ‘Submit’ butonuna basınız.

7. ‘Current Schedule’ kısmında öğrencinin bu döneme ait kayıtlı olduğu dersler gelir.

8. Ders çıkarmak(Drop) için Action kısmında ilgili CRN de ‘Ders Değiştirme-Web’ seçeneğini seçip ‘Submit’ butonuna basınız.

9. Ders eklemek(Add) için ‘Add Classes Worksheet’ kısmında kutucuğa CRN ‘i yazıp ‘Submit’ butonuna basınız.

10. Yazılı derslerin son hali ‘Current Schedule’ kısmında göründüğü gibidir.

duyuru için tıklayınız.