SB

Duyurular

Yüksek Lisans Asil Listede Yer Alıp Temmuz 2016 İTÜ İngilizce Yeterlilik Sınavına Başvuran Öğrencilerin Dikkatine

Tem 19, 2016

2016-2017 Güz dönemi yüksek lisans asil listede yer alıp İTÜ İngilizce Yeterlilik Sınavına başvuran öğrenciler “2016-2017 Güz Dönemi Yüksek Lisans Asil Listesinde” seçeneğini seçmeleri gerekmektedir. Bu öğrenciler sınav ücretini 50 TL yatırmaları gerekmektedir.

Yüksek lisans asil listede yer alıp “Yüksek Lisans Başvurusu Yapan Aday” olarak sınava başvuran öğrencilerin sınava giriş nedeni “2016-2017 Güz Dönemi Yüksek Lisans Asil Listesinde” olarak değiştirilmiş olup, 50 TL sınav ücreti yatıracaklardır.

Yüksek lisans asil listede yer alıp sınav ücretini 100 TL olarak yatıran öğrencilerin dekontlarını kaybetmemeleri gerekir. 50 TL iade almak için ne yapmaları gerektiği haftaya ilan edilecektir. Bu öğrencilerin şuan her hangi bir işlem yapması gerekmez.