SB

2015 Yılı En Başarılı Doktora Tez Ödülü Başvuruları

Oca 27, 2016

Değerli Doktora Mezunlarımız,

13.06.2013 tarih ve 578 sayılı Üniversite Senatosu toplantısında görüşülerek onaylanan Lisansüstü En Başarılı Tez Ödülleri Yönergesi  kapsamında, 2015 yılı içerisinde DOKTOR unvanı almış mezunlarımız, 2015 YILI EN BAŞARILI DOKTORA TEZİ ÖDÜLÜ' ne,  1-31 Ocak 2016 tarihleri arasında  başvuru yapabilirler. Başvurular, Enstitü Müdürlüğümüze yapılacaktır.

Başvuru için gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir:

1.    En başarılı tez ödülü başvuru formu

2.  En başarılı tez ödülü başvuru gerekçeleri (danışman ve öğrenci tarafından yazılmalı ve imzalanmalıdır)

3.    Tez savunma sınav tutanağı

4.    Tezin kabul edildiğine dair Enstitü Yönetim Kurulu kararı

5.    Tezin bir kopyası

6.    Tezden türetilen yayınların listesi

a.    Listedeki yayın gruplaması; SCI, SSCI, AHCI yayınlar, diğer uluslararası dergilerdeki yayınlar, ulusal hakemli dergilerdeki yayınlar, uluslararası konferans bildirileri, ulusal konferans bildirileri, patent, faydalı model vb. şeklinde olmalıdır.

b.    Listede her bir yayının yazarları, yayının adı, yayınlandığı konferans/dergi ismi, yayınlandığı yıl, varsı doi numarası, başvurunun gerçekleştirildiği yıla ait derginin etki faktörü belirtilmelidir.

7.    Tezden türetilen yayınların birer kopyası.